Ananas & jordgubbssmoothie

Ananas & jordgubbssmoothie

Denna smoothie passar perfekt för både vuxna och barn, fylld med exotiska smaker. Inte nog med det, det är även ett gott och nyttigt mellanmål som fick ett toppbetyg av min tonårsdotter och hennes kompis.

Ingredienser (räcker till 2 glas):

  • 1/2 färsk ananas 
  • 2 dl frysta jordgubbar (eller färska)
  • 2 dl kallt vatten 
  • 1/2 lime 
  • 1 tsk Berry Beautiful

 

Gör så här:
Rensa jordgubbarna (om färska), frysta är min favorit då man får härligt kall smoothie. Dela ananasen, skör bort skalet/bladen och hårda delen i mitten. Lägg ananasen, jordgubbarna och Berry Beautiful i mixen. Skär limen i mitten och pressa ut saften, ta bort kärnorna innan. Mixa allt till en underbar super-smoothie. Bara att njuta!

    Tips! Här kommer lite rolig fakta. Visste du att receptet är fullproppat med C-vitaminer. Den innehåller även bromelin som är ett enzym som sägs vara bra för till exempel magen, blodtrycket och bihålorna och som motverkar inflammationer av organ.

      Tillbaka till blogg
      • Detox Bowl

        Kuren för ditt välmående

        72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
        Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

        Läs mer om kuren 
      • Hälsokuren

        Kuren för ett starkare jag

        5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
        Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

        Läs mer om kuren 

      Bästsäljare