Tips för bättre hud, hår och naglar

Tips för bättre hud, hår och naglar

För att förbättra hud, hår och naglar är det viktigt att ta hand om sig själv inifrån och ut, samtidigt som man använder rätt produkter och följer en hälsosam livsstil.

Här är några tips för bättre hud, hår och naglar:

  • Hälsosam kost: Ät en balanserad kost som inkluderar frukt, grönsaker, fullkorn och hälsosamma fetter. Vår superfoodmix Berry Beautiful är fylld med antioxidanter och vitaminer som bland annat bidrar till naturlig lyster för hår och hud.
  • Drick vatten: Genom att dricka vatten kan du hålla huden återfuktad och hjälpa till att stärka naglar och hår.
  • Solskydd: Använd solskyddsmedel för att skydda din hud mot skadliga solstrålar. 
  • Minska stress: Stress påverkar din hälsa negativt och genom att hitta ett sätt att hantera det genom t.ex. yoga eller meditation så kan även din hud, hår och naglar må bättre.
  • Tillräckligt med sömn: Försök få 7-9 timmars sömn per natt, för att låta din hud, hår och naglar att återhämta sig. 
  • Använd rätt skönhetsprodukter: Välj produkter efter din hud typ samt innehåller ingredienser som återfuktar och skyddar. 
  • Motionera regelbundet: Fysisk aktivitet förbättrar blodcirkulationen, vilken kan ge en hälsosam lyster till hår och hud.

Läs mer om 10 Superfoods för en hälsosam och strålande hud.

Läs mer om Superfoods för att förbättra hårets hälsa.

Kom ihåg att varje person har unika behov, så det är viktigt att anpassa dessa tips efter din egen situation och kroppsliga förutsättningar!

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare